7 octubre 2006

Lliurament dels III Premis Thos i Codina de Treballs de Recerca de Batxillerat. Curs 2005-2006.

El passat dijous dia 5 d’octubre a les 19’30 h. es va fer públic el veredicte del III Premi Thos i Codina de Treballs de Recerca de Batxillerat de temàtica relacionada amb la història local de Mataró i el Maresme. L’acte es va celebrar a la Biblioteca de l’Il.lustre col.legi d’Advocats de Mataró.
El treball guanyador va ser realitzat per l’alumne Jordi Capell de l’.I.E.S Alexandre Satorras de Mataró. El treball, titulat “Jordi Capell, un motor silenciós”, és obra de l’estudiant Helena Fradera Jubany iva guanyar el premi de 300 € atorgat pel jurat.
Aquest, a més, va lliurar un accèssit de 150 €, a un altre treball, un estudi sobre la Riera de Pineda de Mar realitzat per l’alumne J. Ferrer i Puig.
Finalment un tercer treball que fa un seguiment periodístic de les notícies publicades a Mataró sobre l’Alemanya de Hitler, va rebre una menció especial sense dotació econòmica.
En el transcurs de l’acte es va presentar la convocatòria dels IV premis del proper curs 2006- 2007, que esperem tingui la mateixa resposta.