11 novembre 2006

Presentació del portal Associatiu de Mataró

El passat dissabte dia 11 de novembre de 2006 en el marc de la Fira de les Noves Tecnologies, es va fer la presentació oficial del Portal Associatiu de Mataró. Per tal d’apropar aquest nou projecte al públic assistent, tres entitats que van realitzar el curs de disseny de pàgines web van participar a la Jornada explicant la seva experiència, entre elles va intervenir Joaquim Graupera del Grup d’Història del Casal.
La inauguració de la Jornada va anar a càrrec de Maria Rosa Cuscó, Regidora de Participació Ciutadana, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Mataró.
La Conferència marc va anar a càrrec de Rubén Rodríguez Mora, del Centro de Recursos para Asociaciones de Cádiz y la Bahía i coordinador del projecte redasociativa.org. i finalment va intervenir Antoni Merino, Director del Centre per a la Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona. que va presentar el Portal associatiu de Mataró
Al final de l’acte, la Sra. Maria Rosa Cuscó, Regidora del Servei de Participació Ciutadana, lliurarà els Diploma d’assistència als cursos de pàgines web.