25 novembre 2006

[25/11/06] – Estand a la Mostra d’Entitats de Mataró

Un total de 110 associacions van omplir el Nou Parc Central entre divendres 24 i diumenge 26 de novembre en la II Mostra d’Entitats de la ciutat. La voluntat de la mostra va ser el de ser un espai de trobada on les associacions poguessin explicar als ciutadans la tasca que porten a terme. Entre les entitats que hi van participar a la mostra hi va estar present el Grup d’Història del Casal amb l’estand núm. 61.
L’elevat nombre de participants, més del doble de l’anterior edició, és un senyal, segons la regidora de Participació, Maria Rosa Cuscó, de “les ganes de col·laborar i difondre allò que estan fent” de les entitats mataronines.
Emmarcada dins del programa de la mostra d’entitats, el dissabte es va celebrar la VII jornada “Les associacions fan ciutat” que va aportar noves idees a partir de diverses experiències associatives.