11 setembre 2007

[11/09/2007] – Ofrena floral al monument a Rafael Casanova

El passat dia de la Diada, el Grup d’Història del Casal va participar en la ofrena floral al monument a Rafael Casanova. Aquesta ofrena aplega una cinuqntena d’Entitats culturals de Mataró, que aglutinades per Òmnium Cultural de Mataró, llegeix un manifest conjunt.
L’acte del dia 11, a més de l’ofrena oficial de l’Ajuntament i els partits polítics i sindicats, estarà amentizat per la cobla Ciutat de Mataró i l’Esbart Sant Martí, que difon la dansa catalana des de 1966.
El programa d’actes de l’11 de setembre a Mataró consisteix a banda de l’ofrena floral al monòlit de Rafael Casanovas, amb una ballada de sardanes, una cursa popular i l’acte institucional (que va protagonitzar l’historiador Josep Fontana el dimecres passat, dia 5).