19 octubre 2007

[18/10/2007] – Tertúlia ” El Racó” // La IV edició dels Premis Thos i Codina de treballs de recerca de Batxillerat

El passat dijous 18 d’octubre de 2007, en el programa ” El Racó” de Mataró Ràdio (89.3 fm) es va tractar el tema dels treballs de recerca de batxillerat amb els guanyadors de la IV edició dels premis Thos i Codina. En el programa van assitir els guanyadors dels treballs, l’Andreu Monteis i Pradell i en Pau Cussó i Guirao i també els tutors, els professors Joan Pedrola i Joan Peitx. El treball guanyador va ser el titulat “Una hipoteca del segle XVII”, que s’havia presentat amb el pseudònim Hermenejildo . L’autor va ser l’Andreu Monteis i Pradell. L’Andreu és alumne del Col.legi Salesià Sant Antoni de Pàdua de Mataró i el tutor del treball era el professor del centre, en Joan Pedrola i Santamarta. L’accèssit va ser pel treball titulat “Arrels del Massorrà”, que s’havia presentat amb el pseudònim L’estel daurat. L’autor va ser en Pau Cussó i Guirao de l’IES de Llavaneres. I també el va acompanyar el seu tutor, el professor Joan Peitx.