19 febrer 2008

[19/02/2008] – Visita de l’occitanista Jòrdi Passerat al Grup d’Història del Casal

L’occitanista mossèn Jòrdi Passerat va visitar Mataró per enregistrar el programa del Grup d’Història del Casal “El Racó” que emet cada dijous de 21 a 22 h Mataró Ràdio. Mossèn Passerat és doctor en teologia i professor d’Història religiosa de l’Edat Mitjana a la Universitat Catòlica de Tolosa; i és president del Col.legi d”Occitània d’aquella ciutat, on imparteix l’assignatura de literatura occitana des dels trobadors fins als félibres. L’entrevista la van realitzar els companys del Grup d’Història del Casal, Núria Ontiveros i Jaume Vellvehí i s’emetrà el proper mes de març en la sintonia de Mataró Ràdio en una tertúlia del Racó dedicada a la llengua occitana. A més, Jordi Passerat va ser entrevistat per al diaridemataro.cat.