21 febrer 2008

[21/02/2008] – Tertúlia ” El Racó” – Prog. 56 // Anna Comas; Antoni Segarra i Manuel Cusachs: El cop d’estat del 23 F a Mataró

El dijous 21 de febrer del 2008 en el programa núm. 56 d’ “El Racó” de Mataró Ràdio (89.3 fm) es va convidar a Anna Comas; Antoni Segarra i Manuel Cusachs per parlar del cop d’estat del 23 F a Mataró. A Mataró a quarts de set del vespre, alguns dels regidors ja eren a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament, l?alcalde Majó va ser alertat pel seu secretari, Josep Fradera, i per diverses trucades que a Madrid uns militars havien irromput al Congrés dels Diputats. A un quart de vuit l’alcalde Majó es va desplaçar amb el cap de la Policia Municipal, Rafael Mateos, al quarter de la Guàrdia Civil. Allà es va entrevistar amb el capità de la força, que li va manifestar que estaven en estat d?alerta esperant ordres. La conversa es va allargar i a l?Ajuntament van començar a patir pel retard de Majó i perquè Ràdio Nacional havia començat a emetre música militar. Un cop es va emetre el missatge del rei la tensió va minvar.