12 abril 2008

[10/04/2008] – Tertúlia ” El Racó” – Prog. 62 // Montserrat Caba i Miquel Vila: Salvador Espriu, el poeta de Sinera

El dijous 10 d’abril del 2008 en el programa núm. 62 d’ “El Racó” de Mataró Ràdio (89.3 fm) es va convidar a Montserrat Caba i Miquel Vila per a per parlar de Salvador Espriu, el poeta de Sinera. Montserrat Caba és la responsable del Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu i Miquel Vila és l’ànima del programa “Ona poètica” de Ràdio Arenys, on col.labora fa molts anys i és col.laborador d’un programa de poesia de Mataró Ràdio. Cal esmentar que el programa de Miquel Vila, concretament el que van dedicar al 22è aniversari de la mort d’Espriu, va guanyar el dia 14 del passat mes de març el Premi Rosalia Rovira d’emissores municipals per a municipis de menys de 15000 Habitants. Al llarg del programa es va parlar d’Espriu, els seus poemes i la seva vinculació amb Arenys de Mar.