18 abril 2008

[17/04/2008] – Tertúlia ” El Racó” – Prog. 63 // Jòrdi Passerat : La llengua i la literatura d’Occitània

El dijous 17 d’abril del 2008 en el programa núm. 63 d’ “El Racó” de Mataró Ràdio (89.3 fm) es va convidar a Jòrdi Passerat per a per parlar de La llengua i la literatura d’Occitània. L’occitanista mossèn Jòrdi Passerat va visitar Mataró per enregistrar el programa del Grup d’Història del Casal “El Racó” que emet cada dijous de 21 a 22 h Mataró Ràdio. Mossèn Passerat és doctor en teologia i professor d’Història religiosa de l’Edat Mitjana a la Universitat Catòlica de Tolosa; i és president del Col.legi d”Occitània d’aquella ciutat, on imparteix l’assignatura de literatura occitana des dels trobadors fins als félibres. L’entrevista la van realitzar els companys del Grup d’Història del Casal, Núria Ontiveros i Jaume Vellvehí. A més, Jordi Passerat va ser entrevistat per al diaridemataro.cat.