10 juliol 2008

[10/07/2008] – Tertúlia ” El Racó” – Prog. 72 // Enric Puig; José Herraiz; Rafel Mitjans // Els bandolers

El dijous 10 de juliol del 2008 en el programa núm. 72 d’ “El Racó” de Mataró Ràdio (89.3 fm) es va convidar a José Herraiz, filòleg i un molt bon coneixedor del Quixot i company del Grup d’Història del Casal; l’Enric Puig, que és professor de la facultat de filosofia i humanitats de la Universitat Ramon Llull, col.laborador del Grup d?Història i que els nostres oients ja el coneixen perquè ens ha acompanyat més d’una vegada, i Rafel Mitjans, flabiolaire per parlar dels Bandolers. Al llarg del programa i amb diverses audicions es van analitzar els grups dels Nyerros i Cadells i figures destacades com Serrallonga, Perot Rocaguinarda entre altres. També és va analitzar el ball d’en Serrallonga que es va fer a Mataró a principis del s.XX.