19 setembre 2008

[19/09/2008] – Revista Felibrejada: Ha sortit a la venda en número 87

El divendres 19 de setembre de 2008 es es va posar a la venda el número 87 de la revista “Felibrejada” del Grup d’Història del Casal corresponent als mesos juliol, agost i setembre del 2008. Aquest número de la revista es presenta com a col.lboració del Grup d’Història amb el mil.lenari de santa Maria de Mataró. En quant a articles destacar el de Mariona Gallifa sobre la restauració del temple; els de Nicolau Guanyabens i Ramon Reixach Sobre la capella de música i la tradició musical de la parròquia; Lluís Hugas sobre el campanar i Xavier alarcón sobre la figura del guerrer Sunifred Flavi. Com és habitual, la revista es complementa amb l’actualitat (Eva Llovet), els apunts de carnet i la secció “Una Ullada a la Història” d’Antoni Llamas, en aquest número sobre el procès a un judeïtzant. Còrdova 1484 /2. La fitxa final (Contemporània, 13) descriu el teatre El Circo de Vilassar(1866) i esta escrita per Jaume Vellvehí.