16 octubre 2008

[16/10/2008] – – Tertúlia ” El Racó” – Prog. 78 // Premis Thos 2008

La setmana passada, el dijous dia 9, es va donar a conèixer el veredicte del Premi Terenci Thos i Codina per a treballs de recerca de Batxillerat 2008.Un premi que es convoca conjuntament amb l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Mataró i el Grup d’Història del Casal de Mataró. En el programa de ràdio es va convidar als finalistes: el treball guanyador va ser el titulat “Rocafonda, més que un barri”, presentat per Marta Garzás Martín de l’escola Freta de Mataró i la tutora del teu treball, la professora Joana Abril. La qualitat dels treballs presentats va provocar que es concedís un accèssit al treball titulat “Una aproximació a la història de la bruixeria del segle XVII a Catalunya i al Maresme”. També van participar l’autora del treball, Cristina Parra Fernández del Col.legi Maristes Valldemia i el tutor Antoni Llamas.