11 gener 2009

[11/01/2009] – Enric Subiñà, guanya el Premi Burriac 2008

El diumenge 11 de gener de 2009, es va lliurar en el Saló de Pedra de l’Ajuntament d’Argentona, el Premi Burriac 2008. El guanyador va ser l’historiador argentoní Enric Subiñà amb un treball titulat “Terra de Remences. Argentona al s.XV”. L’acte va estar presidit pel Sr. Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona Ferran Armengol i per els membres del jurat d’enguany que va estar format per els historiadors: Assumpció Zapata, Ma Josep Castillo i Joaquim Graupera del Grup d’Història del Casal. El tècnic en funcions de l’Ajuntament d’Argentona Oriol Colomer, va actuar com a secretari.
L’historiador Enric Subinyà és membre de vàries associacions de recerca de la comarca entre elles el Grup d’Història del Casal de Mataró