25 gener 2009

[23/01/2009] – Revista Felibrejada: Ha sortit a la venda en número 88

El divendres 23 de gener de 2009 es es va posar a la venda el número 88 de la revista “Felibrejada” del Grup d’Història del Casal corresponent als mesos Octubre, Novembre i Desembre de 2008. Aquest número de la revista s’exposa de forma monogràfica el tema de la Guerra del Francès que enguany s’ha celebrat el 200 anys. El tema el tracten els historiadors Albert Dressaire, Jordi Amat i Enric Subiñà. Com és habitual, la revista es complementa amb l’actualitat (Eva Llovet), els apunts de carnet i la secció “Una Ullada a la Història” d’Antoni Llamas, en aquest número sobre el procès a un judeïtzant. Còrdova 1484 /3. La fitxa final (Protohistòria, 10) descriu la testa de terracota que representa el Déu Bes de Cabrera de Marci esta escrita per Joan Francesc Clariana.