25 abril 2009

[25/04/2009]- Jaume Vellevehí guanya un premi de contes curts

El passat dissabte 25 es van lliurar els premis del desè certamen literari “Memorial Fernando Rodríguez” en un acte a Can Palauet a partir de les set de la tarda. El certamen va ser organitzat pel setmanari “Tot Mataró” en memòria del seu fundador.
Entre els premiats de les diferents categories, va obtenir el segon premi Jaume Vellvehí del Grup d’Història del Casal. Els representants del jurat format per Mari Carme Rodríguez, editora del Tot Mataró, Josep Frandera, escriptor i Creu de Sant Jordi, i Roser Trilla, filòloga, professora d’institut i membre d’Òmnium Cultural, van lliurar els premis als diferents guanyadors en companyia dels representants dels patrocinadors i col·laboradors del certamen: Centre Clínic Mir-Mir, SimóMac, British American Institute, Llibreria Robafaves i Litografies Rosés, impresors d’El Tot Mataró, a més del suport de l’Institut Municipal d’Acció Cultural.