21 maig 2009

[21/05/2009] – Tertúlia ” El Racó” – Prog. 102 // Àlex Padró Ruiz – La fabricació de cervesa artesana

El dijous 21 de mig de 2009 en el programa 102 de “El Racó ” de Mataró Ràdio es va convidar a Àlex Padró Ruiz per parlar de la fabricació de cervesa artesana.N’Àlex Padró Ruiz, un noi del Poble Sec, quan tenia 18 anys, va anar a Alemanya acompanyat del seu amic de l’escola en Raül Ramírez Westenhöfer on va descobrir les cerveses artesanes i va decidir que ell també volia beure aquella qualitat de cervesa. Va conèixer a l’Steve Huxley, un cerveser de Liverpol, que ha fet les millors cerveses d’alta fermentació (Ale) de Barcelona, qui li va ensenyar a fer cervesa casolana.
Després de fundar amb l’Steve i uns amics l’associació Humulus Lupulus ? Cultura de cervesa i desenvolupar una maquinària cervesera casolana, va elaborar cervesa durant uns deu anys fins que va decidir, al setembre de 2004, amb la seva parella na Carme Valero Brullas, i en Raül Ramírez, crear la seva pròpia empresa cervesera. Al llarg del progam s’expliquen aquests secrets.