28 maig 2009

[28/05/2009]- Tertúlia-Josep Punsola i els amics de les tertúlies: Arenas, Tutó, Albert, Reniu, Terri…

El passat dijous 28 de maig de 2009, a les 8 de la tarda, va tenir lloc al Racó d’en Punsola (Casal Aliança c/ Bonaire, 25, 2n pis), la tertúlia “Josep Punsola i els amics de les tertúlies: Arenas, Tutó, Albert, Reniu, Terri… ” amb la intervenció de Francesc Masriera, Josep Puig Pla, Jordi Sivilla i Jaume Vellvehí. L’acte s’enmarca dins els actes organitzats amb motiu del 60è aniversari de la mort del poeta. Al llarg de l’acte es va parlar de les diferents tertúlies organitzades al Racó, també a casa dels germans Arenas etc. Es va fer esment dels personatges que en formaven part, de les seves relacions i de la trascendencia que va tenir dins la resistència de la cultura catalana dins el franquisme i sempre amb una atenció especial a la figura del poeta. Durant l’acte es va presentar la reedició del llibre “Cançons de muntanya, de nit i de camí”.