30 maig 2009

[30/05/2009] – Visita comentada al patrimoni arquitectònic de Vilassar de Dalt

El passat dissabte 30 de maig de 2009, la Delegació del Maresme del Col.legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona va organitzar una visita guiada per diferents edificis emblemàtics del patrimoni artístic-arqueològic de Vilassar de Dalt.
La visita va comptar amb la col.laboració del Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt, que amb les intervencions de Josep Samon i Marc Pons van comentar l’edifici del teatre de “La Massa” i de les restes dels forns romans de “La Fornaca” respectivament.
Joaquim Graupera del Grup d’Història del Casal va col.laborar en el comentari de l’edifici gòtic de la parròquia de sant Genis i sobre tot la seva portada que encara es conserva “in situ”. També, juntament amb Marc Pons, aprofitant que la visita començava a Can Banús, vàren comentar l’estructura típica de la masia catalana postremença.