22 juliol 2009

[22/07/2009] – Tres treballs opten al Premi Terenci Thos i Codina de Batxillerat -Mataró

Al Premi Terenci Thos i Codina de batxillerat 2009, el sisè des de què l’il.lustre Col.legi d’Advocats de Mataró i el Grup d’Història del Casal el van instituir l’any 2003, hi opten tres treballs de recerca de Batxillerat. Amb el pseudònim “Dimoni” s’ha presentat el treball titulat Descobrint els Pastorets de Mataró, amb el pseudònim “Clara d’Aleix” el treball que porta el títol Un passeig per Mataró i, finalment amb el pseudònim “Guiros”, el treball Televisió de Mataró 25 anys de servei públic. El veredicte es donarà a conèixer en un acte que es celebrarà al Col·legi d’Advocats de Mataró el proper mes d’octubre.En la convocatòria de l’any passat, el jurat va concedir un accèssit al treball titulat “Una aproximació a la història de la bruixeria del segle XVII a Catalunya i al Maresme” de Cristina Parra Fernández del Col·legi Maristes Valldemia amb la tutoria d’Antoni Llamas, professor del centre. I el treball guanyador fou “Rocafonda, més que un barri” de Marta Garzás Martín de l’escola Freta de Mataró. El premi està dotat amb 300 euros