30 juliol 2009

[30/07/2009] – Revista Felibrejada: Ha sortit a la venda en número 90

El divendres 30 de juliol de 2009 es es va posar a la venda el número 90 de la revista “Felibrejada” del Grup d’Història del Casal corresponent als mesos Abril-Maig-Juny de 2009. Aquest número de la revista s’exposen els articles de Josep Puig Pla sobre Joan Peiró i l’article d’opinió de Jaume Vellvehí “Per un grapat de dòlars”.
Uncap acabat el termini de presentació del concurs de relats curts es publiquen els guanyadors:Pep Gómez, Arlette Homs i Montse Galí. Com sempre hu ha els apartats d’actualitat i apunts de carnet. En l’apartat d’una ullada a la història, Antoni Llamas ens tramet la segona part de les onsideracions sobre l’expulsió dels jueus. La fitxa és la número 0 de protohistòria amb la testa del Déu Bes de terracota de Cabrera de Mar. Com sempre la podreu adquiri en les llibreries de Mataró: Robafaves, Márquez, El tranvia…