23 octubre 2009

[23/10/2009] – Revista Felibrejada: Ha sortit a la venda en número 91

El divendres 23 d’octubre de 2009 es es va posar a la venda el número 91 de la revista “Felibrejada” del Grup d’Història del Casal corresponent als mesos Abriljuliol-agost i setembre de 2009. Aquest número de la revista s’exposa l’articles de Jaume Vellvehí sobre “LATeneu Arenyenc 125 anys de la seva fundació” i el document ” Una carta de Josep M. Valeta al pare Fidel Fita” de Jaume Vellvehí. Com sempre hu ha els apartats d’actualitat i apunts de carnet. En l’apartat d’una ullada a la història, Antoni Llamas ens tramet la tercera part de les consideracions sobre l’expulsió dels jueus. La fitxa és la número 8 d’antiguitat tardana amb necròpolis de la Riera de Teià de Joaquim Graupera. Com sempre la podreu adquirir en les llibreries de Mataró: Robafaves, Márquez, El tranvia…