29 octubre 2009

[29/10/2009] – Tertúlia ” El Racó” – Prog. 115 // Xavier Amat i Cosme Varela – Associacions de Veïns “Veus de Mataró”

El dijous 29 d’octubre de 2009 en el programa 115 de “El Racó ” de Mataró Ràdio es va convidar a Xavier Amat i Cosme Varela per parlar de les Associacions de Veïns “Veus de Mataró”.En Cosme Varela, és el secretari de la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró i president de l’Associació de Veïns de Peramàs ? Esmandies. I en Xavier Amat, és periodista “free-lance” que col?labora en diverses publicacions, com Capgròs, Descobrir Catalunya, o el suplement d’economia de l’Avui ‘B30’. Va treballar vuit anys com a tècnic a la Federació d’Associacions de Veïns de Mataró, i ha escrit el llibre ‘Veus de Mataró’. Aquest llibre i el seu contingut van ser el centre d’interés del programa