26 novembre 2009

[26/11/2009] – Tertúlia ” El Racó” – Prog. 119 // Jaume Puig, Pep Andreu : 25 anys de Televisió de Mataró

Televisió de Mataró (TVM) és un canal de televisió privat d’àmbit comarcal propietat del Col·lectiu de Mitjans Audiovisuals de Mataró, una entitat sense afany de lucre sorgida a finals dels anys 80.

El dijous 26 de novembre de 2009 en el programa 119 de “El Racó ” de Mataró Ràdio es va convidar a Jaume Puig, Pep Andreu per parlar dels 25 anys de Ràdio Mataró. Aquest canal va inciar les seves emissions el juliol de 1986 des d’un petit local a can Xammar. Va ésser la segona televisió local catalana, després de Televisió de Cardedeu. Tot hi ser un mitjà privat, té la finalitat d’un mitjà de comunicació públic. El 25 de juliol del 1993 es van inaugurar unes noves instal·lacions de TVM en una de les naus de l’antiga fàbrica tèxtil Can Marfà. L’ajuntament de Mataró, propietari de l’edifici, va fer una cessió a TVM per un període determinat de temps. El 2006, va rebre la concessió d’una llicència TDT pel Maresme com a canal privat.