12 desembre 2009

[12/12/2009] – Assitència al Curs de formació Web 2.0 organitzat per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner

El passat dissabte 12 de desembre de 2009 va tenir lloc a Barcelona el curs titulat “Curs de formació Web 2.0”, organitzat per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner. La jornada, va tenir lloc a la seu de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal, amb qui la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana té establert un conveni de col·laboració. La seva seu està situada al carrer Hospital, núm.110, ben bé al centre de Barcelona. La durada del curs va ser de 4 hores, i van assistir J.Graupera, S.Cabrespina i J Vellvehí com a representants del Grup d’Història del Casal.

Document: Programa el curs (88.57 kb)