5 febrer 2010

[05/02/2009] – Revista Felibrejada: Ha sortit a la venda en número 92

El divendres5 de febrer de 2010 es es va posar a la venda el número 92 de la revista “Felibrejada” del Grup d’Història del Casal corresponent als mesos Octubre, Novembre i Desembre de 2009. Aquest número de la revista s’exposa l’articles de Just Casas Sobre la Setmana tràgica i de Joan Giménez sobre la Setmana Tràgica a Mataró.Com sempre hi ha els apartats d’actualitat i apunts de carnet. En l’apartat d’una ullada a la història, Antoni Llamas ens tramet la quarta part de les consideracions sobre l’expulsió dels jueus. La fitxa és la número16 d’època romana sobre un retrat d’un infant d’època severina de Mataró, realitzada per Joan Francesc Clariana. Com sempre la podreu adquirir en les llibreries de Mataró: Robafaves, Márquez, El tranvia…