27 febrer 2010

[27/02/2010] – Assemblea General ordinària de la Coordinadora de Centres de Parla Catalana

El dissabte 27 de febrer, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana va celebrar a Riudoms la seva XVIII Assemblea General Ordinària i la XII Assemblea General Extraordinària. Amb motiu del recent 30è aniversari del Centre d’Estudis Riudomencs “Arnau de Palomar”, va ser aquesta entitat la que va acollir la trobada anual.
L’assemblea comptà amb l’assistència de 38 centres adherits a la CCEPC i un centre convidat, el Centre d’Estudis d’Altafulla. Les persones assistents rondaren la vuitantena, una representació nodrida del moviment dels centres d’estudis. COm a representants del Grup d’Història del Casal i van assistir el president Joaquim Graupera i la sacretaria de l’entitat Sandra Cabrespina.