16 juliol 2010

[16/07/2010] – Finalitza la quarta temporada de “El Racó” de Mataró Ràdio. La tertúlia del Grup d’Història del Casal

El dijous 15 de juliol de 2010 es clou la quarta temporada del programa “El Racó” de Mataró Ràdio, un programa del Grup d’Història del Casal, que s’emet en directe cada dijous de 21 a 22 h. des de la primera temporada de Mataró Ràdio. En aquesta temporada s’han emès en directe un total trenta-sis programes amb una varietat de temes des de la prehistòria fins l’etapa contemporània de la comarca. També s’han dedicat alguns programes a tractar temes relacionats amb oficis perduts i s’ha convidat a centres d’estudis locals per tal de que exposessin les seves activitats i iniciatives.
El programa, en format de tertúlia, pretén tractar de forma amena i divulgadora la història local amb un clar interès de crear xarxa comarcal. Complementant l’emissió del programa, el Grup d’Història del Casal en la seva pàgina web recull tots els programes emesos des de la primera temporada on s’hi pot trobar una breu fitxa de cada programa amb el nom i la fotografia dels convidats, una bibliografia per tal de qui vulgui pugui ampliar els temes del seu interès i l’audició del programa amb format “mp3” per si algú s’ho vol descarregar.
El programa continuarà a l’estiu a la mateixa hora amb la reedició d’alguns temes gravats durant la temporada que avui finalitza i tornarà en directe en la que serà la cinquena temporada el proper 16 de setembre.