2 desembre 2010

[02/12/2010] – Tertúlia ” El Racó” – Prog. 155 // Josep Fornas i Martínez – Relat de les seves vivències

El passat dijous 2 de desembre de 2010 en el programa número 155 del Racó de Mataró Ràdio es va convidar a Josep Fornas i Martínez per parlar de les seves vivències. Als seus 86 anys degut a la seva implicació política i cultural va rebre la Creu de Sant Jordi. Durant la dictadura, va esdevenir un gran col.leccionista de cartells i llibres. Fou llavors quan va començar a pensar amb la creació de l?Editorial Pòrtic que anys més tard fundaria (1963).L’any 1961, amb el sobrenom de “Fontana” va esdevenir un estret col.laborador a l’exili del president de la Generalitat de Catalunya Josep Tarradellas. Ho serà fins al seu retorn l?any 1977.A la fi de la dictadura es va implicar plenament en política com a dirigent d’Esquerra i diputat al Parlament de Catalunya.