9 desembre 2010

[09/12/2010] – Tertúlia ” El Racó” – Prog. 156 //Francesc Miralpeix – El pintor barroc Antoni Viladomat

El passat dijous 9 de desembre de 2010 en el programa número 156 del Racó de Mataró Ràdio es va convidar a Francesc Miralpeix per parlar del pintor Antoni Viladomat.En Francesc Miralpeix i Vilamala, és doctor en Història de l?Art (assolit amb un premi extraordinari de doctorat) i és Professor titular d?Història de l?Art Modern en el Departament d?Història i Història de l?Art de la Universitat de Girona. La seva tesi doctoral abordà l?estudi de la figura i l?obra del pintor català Antoni Viladomat i Manalt (1678-1755). Al llarg del programa es va fer una revisió de la figura de Viladomat i es van plantejar certs dubtes sobre les obres que se li atribueixen especialment algunes de les pintures de la sala de juntes de la capella dels Dolors de Mataró.