25 març 2011

[25/03/2011] – Conferència de Joaquim Graupera sobre l’església gòtica de Vilassar de Dalt

El divendres 25 de març de 2011 va tenir lloc al Museu de Vilassar de Dalt la tercera xerrada del cicle de conferències dedicat a celebrar els 500 anys de l’inici de la construcció gòtica de la parròquia d?aquesta vila. El rector de la parròquia de Sant Genís, Mn Jordi Gutiérrez Bassa i Marc Pons coordinador dels actes van presentar la conferència agraint a les entitats i persones col.laboradores la seva predisposició.Joaquim Graupera va anar desgranant les dades disperses que avui tenim de l’església romànica i gòtica de Vilassar de Dalt i les restes que sabem formaven el seu mobiliari litúrgic així com les restes que ens han pervingut.Al final de l’acte, Mn Jordi Gutiérrez li va lliurar en agraïment un medalló que presenta una reproducció de la clau del volta gòtica amb el motiu de la Santíssima Trinitat que figura com a logotip del cicle de conferències.