12 maig 2011

[12/05/2011] – Programa 171// Nicolau Guanyabens i Rafael Soler – Publicació del número 100 dels Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria

El passat dijous 12 de maig de 2011 en el programa número 171 del Racó de Mataró Ràdio es va convidar a Nicolau Guanyabens i Rafael Soler per parlar de la publicació del número 100 dels Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria.
La revista Fulls va iniciar la seva publicació el 1977 amb l’inici de la gestió d’un nou equip encapçalat per Manuel Salicrú. Per celebrar-ho , el Museu -Arxiu ha organitzat una sèrie d?actes que van arrencar el dimecres 11 de maig amb la inauguració de l?exposició “Capçaleres de premsa mataronina”, i una conferència de l?escriptor i periodista mataroní Manuel Cuyàs. Pel proper 18 de maig, coincidint amb el “Dia Internacional dels Museus,” hi haurà una conferència de Joan Rosàs, de la Secció de Gestió Museística de la Generalitat. Per últim, el 27 de maig se celebrarà a la capella dels dolors un concert del Quartet Barroc de Sant Simó.