26 maig 2011

[26/05/2011] – Presentació del llibre d’Alexandra Capdevila a Robafaves

El passat 26 de maig de 2011 es va presentar a la llibreria de Robafaves de Mataró el llibre d’Alexandra Capdevila “Entre la vinya i el comerç. Els orígens de l’expansió econòmica del Maresme a l’època moderna” publicat per l’editorial Documenta Universitària de Girona. El treball que recull part de la seva tesi doctoral va rebre el Premi Joan Regla del 2010. A l’acte hi va col.lorar en nostre President Joaquim Graupera que va situar el llibre dins el context de la historiografia maresmenca de l’època moderna i també va intervenir Nico Guanyabens, President del Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró que hi va destacar la recerca documental realitzada. Per la seva banda, l’Alexandra després de explicar el contingut del llibre va signar la dedicatòria als lectors que van comprar el llibre.