26 juny 2011

[26/06/2011] – Participació en l’Aplec de Sant Pere de Clarà-2011

El passat diumenge 26 de juny de 2011 va tenir lloc, com cada festivitat de Sant Pere,a l’ermita de Sant Pere de Clarà l’aplec anual. L’acte, organitzat per la família Figueras propietària del mas, va començar amb una celebració eucarística a la capella de l’antic Priorat, oficiada pel Mn. Josep Ma Vendrell, rector d’Orrius. Acabat l’acte es van cantar els goigs de Sant Pere de Clarà. Seguidament davant de la masia de Can Marc, varem presentar el quart col.leccionable, sobre la història del Priorat, com a col.laboració del Grup d’Història del Casal de Mataró a l’aplec. Tot seguit, ballada de sardanes acompanyada d’un petit refrigeri de coca i vi moscatell. L’acte va estar molt concorregut i amb una amplia participació.
El quart col?leccionable tracta sobre l?’tapa en què la capella va dependre de l’abadia de Cluny i del monestir de Sant Pere de Caserres (1080-1359).