18 setembre 2011

[18/09/2011] – Visita comentada al romànic del Baix Empordà

El passat diumenge 18 de setembre de 2011 es va organitzar una visita comentada a alguns dels monuments preromànics i romànics del Baix Empordà. Aquesta visita va estar conduïda per l’historiador David Mauleon i organitzada per l’associació “Amics de Besalú i del seu comtat”, la qual s’inscriu en l’objectiu de la nostra entitat de refermar a voluntat de fer activititats conjuntes amb altres associacions afins de l’àmbit nacional.
En la visita es van poder veure l’església parroquial de Sant Joan de Bellcaire d’Empordà i el castell baixmedieval de la població, l’església i castell de Sant cristòfol d’Albons, la vila medieval i la parròquia de La Tallada i finalment l’interessant església de Canapost. La trobada va tenir l’agradable rúbrica d’un dinar conjunt dels assistents de les dues entitats.