22 setembre 2011

[22/09/2011] – Programa 181 // Encarnació i Francesc Soler – Una vida de músic a Mataró

El passat dijous 22 de setembre de 2011 en el programa número 181 del Racó de Mataró Ràdio es va convidar a Encarnació i Francesc Soler per parlar d’ una vida de músic a Mataró a principis del s.XX.
El senyor Francesc Soler i Cantón va néixer l?any 1923. Des de ben petit va començar a tocar diferents instruments i encara ho fa ara. La seva força, creativitat i memòria són privilegiades: fins i tot el passat mes de juny va presentar un llibre ple de records que és una autèntica font per conèixer la nostra ciutat en els darrers 90 anys!.En el mateix acte, el senyor Soler va tocar diverses vegades el violí. Pocs mesos abans, el senyor Francesc va treballar per la preservació de l?obra del seu germà Carlos, que inclou més de 200 sardanes, que la família Soler va cedir al fons de Caixa Laietana. Un esforç admirable.