27 octubre 2011

[27/10/2011] – Programa 186 // Carles Saiz Xiqués: “Canet de Mar: història i Patrimoni”

El passat dijous 27 d’octubre de 2011 en el programa número 186 del Racó de Mataró Ràdio (89.3 fm) es va convidar a Carles Saiz Xiqués, per parlar sobre la història i el patrimoni de Canet de Mar. En Carles Saiz és llicenciat en història a la Universitat de Barcelona. Va fer els cursos de doctorat en Història Contemporània i té el Diploma d’Estudis Avançats (DEA) per la Universitat de Barcelona. Actualment és professor-tutor de la Universidad Nacional de Educación a Distancia. És autor de diferents estudis sobre la història de Canet de Mar i la Catalunya de la Restauració. Des de fa anys s’ha especialitzat en l’estudi del catalanisme, del patrimoni local i darrerament en la figura de l’arquitecte i polític Lluís Domènech i Montaner.