3 novembre 2011

[03/11/2011] – Programa 187 // Pere Solà, Mercè Colomer, Albert Pera i Antoni Pous – “40 anys d’Òmnium Cultural de Mataró”

El passat dijous 3 de novembre de 2011 en el programa número 187 del Racó de Mataró Ràdio (89.3 fm) es va convidar a Pere Solà, Mercè Colomer, Albert Pera i Antoni Pous, per parlar sobre els 40 anys d’Òmnium Cultural de Mataró. Òmnium Cultural, és una entitat fundada l’any 1961, que com podem trobar a la seva pàgina web, treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya. En l’actualitat, i després d’anys de treball constant, Òmnium té la voluntat d’esdevenir el punt de trobada de la societat civil. Una casa comuna generadora d’idees i projectes que permetin afrontar els nous reptes que planteja una societat canviant i en constant evolució: la Catalunya del segle XXI. En el programa van col.laborar 3 presidents de l’Entitat, en Pere Solà que ho fou en la dècada dels 1990, la Mercè Colomer en el 2000 i el president actual l’Antoni Pous. També va participar en el programa Albert Pera – professor, activista, poeta, prosista, llibreter – que va rebre la Distinció d’Òmnium Cultural l’any 2011.