8 novembre 2011

[08/11/2011] – El programa “El Racó” de Mataró Ràdio col.labora en la retransmissió del Premi Iluro

El passat dimarts 8 de novembre de 2011 es va celebrar l’entrega de la 53ena edició del “Premi Iluro de Monografia Històrica”, un dels guardons amb més prestigi del panorama cultural català que va ser guanyat per la historiadors a de Mataró Montserrat Gurrera amb un treball sobre l’ensenyament a Mataró en el s.XIX.
El premi, recordem, l?atorga Caixa Laietana al millor treball inèdit sobre Mataró o la comarca del Maresme.
L’acte del lliurament del Premi es va poder seguir en directe a través de la retransmissió que va oferir Mataró Ràdio. El programa especial va ser conduit per Maria Lluïsa Aranaz i Maria Salicrú, component del programa “El Racó” del Grup d?Història del Casal.