17 novembre 2011

[17/11/2011] – Programa 189 // Josep Santesmases – L’Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres de Parla Catalana

El passat dijous 17 de novembre de 2011 en el programa número 189 del Racó de Mataró Ràdio (89.3 fm) es va convidar a Josep Santesmases, per parlar sobre l’Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres de Parla Catalana. L’objectiu principal de l’Institut Ramon Muntaner. Fundació Privada dels Centres d’Estudis de Parla Catalana és donar suport als Centres i Instituts d’Estudis, entitats sense afany de lucre que tenen com a prioritat la recerca i la difusió de la història, la geografia, l’etnografia, el patrimoni, la literatura, etc., dins el seu entorn més immediat, l’àmbit local i comarcal, on actuen com a dinamitzadors culturals realitzant una tasca social molt important. Per aquest motiu s’estan posant en marxa tota una sèrie de projectes que faciliten la interconnexió, la circulació de la informació i la difusió de les seves activitats i projectes. El Grup d’Història del Casal hi forma part com a centre adherit.