24 novembre 2011

[24/11/2011] – Programa 190 // Jesús Roig i Jaume Moya – Presentació del llibre: Els castells de La Segarra.

El passat dijous 24 de novembre de 2011 en el programa número 190 del Racó de Mataró Ràdio (89.3 fm) es va convidar a Jesús Roig i Jaume Moya per parlar de la presentació del llibre: Els castells de La Segarra.
En aquest volum, en Jaume Moya i en Jesús Roig proposen la descoberta a través d’onze itineraris, documentats històricament i gràfica i guarnits amb descripcions. A més, ho ofereixen enriquit amb recomanacions que fan que la descoberta faci gaudir tant els fanàtics de la història i el patrimoni com els que cerquen una escapada lúdica, gastronòmica o paisatgística. El llibre ha estat presentat en diversos llocs, (l’Institut d’Estudis Ilerdencs a Lleida, a Solsona, Amics de l’A R Bages).