3 gener 2012

[03/01/2012] – Joaquim Graupera guanya la primera beca de recerca històrica d’Alella amb un treball sobre els Desplà

“Els Desplà com a promotors d´art” és el títol del projecte d’investigació guanyador de la primera beca de recerca històrica d’Alella, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament amb l’objectiu de millorar el coneixement sobre el poble, incentivar-ne la divulgació i ampliar la historiografia local.
El treball proposat per Joaquim Graupera, president de la nostra entitat, va ser el millor valorat pel jurat – que estava format per Rosa Casas, directora de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia, Paulina Rubio, directora de l’Institut Alella, i l’arquitecte alellenc Salvador Ribas -d´entre els sis projectes aspirants a aquesta primera edició de la beca de recerca, en el que si van presentar un conjunt de sis treballs.