8 març 2012

Dia de la dona treballadora: tres dones reivindicatives

Tertúlia d’Història núm. 198 (Mataró Ràdio: 8/3/2012)

Convidades: Sílvia Llanto, Joan Jubany i Assumpta Montellà

Presenten:  Núria Gómez, Sandra Cabrespina.

Documentació: Sandra Cabrespina

Tècnic: Carles Capella

Descripció: El dia 8 de març del 2012 per fer honor al Dia de la Dona Treballadora, el programa es va centrar en el treball de tres dones reivindicatives. Primer s’entrevistà a l’escriptora Sílvia Llanto, nascuda al Perú però resident a Mataró on locuta un programa de ràdio. En segon lloc es va parlar amb Joan Jubany sobre ‘”Amunt!”, el relat guanyador del IV Premi Helena Jubany i Lorente, escrit per la mataronina Marina Guardiola i Bufí. I finalment es va entrevistar a l’escriptora Assumpta Montellà de la lluita exercida per Elisabeth Eindenbenz més enllà de la Maternitat d’Elna.

Escolta-ho a la carta i descarrega’l en mp3

Durada de la gravació: 58 minuts 54,4 Mb