16 març 2012

8è Premi Thos i Codina

El divendres 16 de març es va celebrar a la sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró, l’acte de veredicte i lliurament de la vuitena edició del Premi Terenci Thos i Codina a treballs de recerca de batxillerat, corresponent al curs 2010-2011. La cerimònia es va desenvolupar en el marc de celebració dels actes de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, patró dels advocats
El jurat.ha donat com a guanyador el treball titulat Història de Can Rogent, de Sandra Borràs Roca de l’IES Llavaneres de Sant Andreu de Llavaneres que tenia com a tutor al professor Joan Peitx.
També s’ha concedit un accèssit al treball titulat Navegant per la història, presentat per Andrea Pariente Martín de l’Institut Vilatzara de Vilassar de Mar que tenia com a tutor al professor Joan Giménez.