22 desembre 2012

Diada Puig i Cadafalch -Mataró

El passat dissabte 22 de desembre es va celebrar la IV Diada Puig i Cadafalch amb un caràcter reivindicatiu de la preservació de la casa natal de l’il.lustre mataroní. Enguany però l’acte va conssitir en un parlament teatralitzat davant la casa natal al Carreró, 39. A quarts de set de la tarda, alumnes de l’institut Puig i Cadafalch obrien un seguici que acompanyava un Puig i Cadafalch ben caracteritzat per un actor qui un cop davant la casa va pronunciar unes sentides paraules de recordança de la seva etapa mataronina i va respondre a les preguntes del públic assistent. L’acte, organitzat pel MEM, comptava amb la col.laboració del Museu Arxiu de Santa Maria i del Grup d’Història del Casal. El diumenge, a la una del migdia es va fer una ofrena floral davant el monument a Puig i Cadafalch en el Parc Municipal que comptà amb la intervenció de Josep M. Ferrer del Club d’Opinió Jaume Llavina