11 gener 2013

Presentació de les actes de les V Jornades d’història i arqueologia medieval del Maresme -Argentona

El passat divendres 11 de gener a la Casa Gòtica d’Argentona es va presentar el llibre de les actes de les V Jornades d’Història i Arqueologia Medieval del Maresme, com a número monogràfic de la revista Felibrejada, el butlletí del Grup d’Història del Casal. Les Jornades es van celebrar el febrer del 2011 a Argentona. El llibre ha estat editat amb la col•laboració del Centre d’Estudis Argentonins “Jaume Clavell”, entitat que fou amfitriona d’aquelles jornades. Igual que les anteriors actes el llibre és de doble suport, amb format paper amb el resum de ponències i comunicacions i amb un CD que conté el text íntegre dels diferents articles. El CD es completa amb una galeria fotogràfica i dos enregistraments en format mp3 que corresponen als dos programes de ràdio que es varen emetre en motiu de les jornades. Es tracta de dues tertúlies d’una hora de durada sobre la destrucció del patrimoni medieval de la comarca al llarg de la història i de la figura de l’historiador i medievalista Josep M. Pons i Guri.