14 febrer 2013

Conferència: Terenci Thos i Codina: La Renaixença en xarxa.

El passat 14 de febrer va tenir lloc la conferència a càrrec de Jaume Vellvehí : Terenci Thos i Codina: La Renaixença en xarxa. L’acte s’emmarcava dins els actes organitzats per l’Associació d’Amics de Ca l’Arenas, a Ca l’Arenas Museu de Mataró. El motiu era la commemoració, el proper mes d’abril, del 110è aniversari del seu traspàs i la 10a convocatòria del Premi Terenci Thos i Codina a treballs de recerca de Batxillerat que convoquen el Grup d’Història del Casal i l’Il.ltre Col.legi d’Advocats de Mataró. L’acte va comptar amb l’assitència d’un nombrós públic que va poder conèixer unes de les vessants menys conegudes de de poeta jocfloralesc i d’activista cultural com va ser el paper que va jugar a nivell nacional.