1 setembre 2013

VII Trobada d’Entitats de Recerca Local del Maresme

El dissabte 26 d’octubre de 2013 es celebrarà al Museu de Nàutica del Masnou la VII Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme que en aquesta ocasió es dedica a La Guerra de successió i les seves conseqüències. El segle XVIII al Maresme. Enguany la trobada l’organitza l’Ajuntament de Masnou amb l’Institut Ramon Muntaner, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Arxiu Comarcal del Maresme. Com és habitual els associats a les entitats de recerca poden presentar comunicacions. Els interessats han de posar-se en contacte amb la seva entitat i fer la proposta abans del 16 de setembre.

El Grup d’Història del Casal forma part del conjunt d’entitats col·laboradores que cada any treballen per la continuïtat de la Trobada. Entre aquestes entitats també hi ha el Centre d’Estudis Vilassarencs, el Centre d’Estudis Argentonins, el Centre d’Estudis Sant Cebrià, el Grup de Recerca La Filferrada i el Museu Arxiu Vilassar de Dalt. Per a més información es pot contactar amb el Grup d’Història del Casal o bé amb el Museu de Nàutica del Masnou (museu.nautica@elmasnou.cat)

Consulteu el programa detallat adjunt