17 octubre 2013

Es publicarà Calidoscopi: l’obra inèdita de Josep Punsola

Us convidem a participar en el llibre que estem preparant des de la Comissió del Centenari. Es tracta de la publicació de l’obra inèdita de Josep Punsola, en commemoració del seu centenari.

Aquest volum és la peça imprescindible que completa l’obra de Punsola publicada fins ara. Està compost per l’obra Calidoscopi, que conté una vintena llarga de poemes que el poeta va oferir a l’aleshores promesa seva, no tots de tema amorós, tanmateix.

El volum també inclou l’obra de teatre No fa tanta por la mort, que conté la famosa estrofa poètica del mateix nom, així com també algunes proses i altres poemes que Manuel Punsola ha transcrit recentment.

Ajudeu-nos a fer realitat aquest projecte, clicant aquí.

Hi trobareu la manera de fer-ho i tota la informació que necessiteu.

Hem pensat, per dur a terme aquesta edició, en el micromecenatge (crowdfunding), ja que, gràcies al suport de moltes persones, amants de la poesia o coneixedors de l’obra de Punsola, aquest llibre es podrà publicar.

El llibre l’editarà  Llibres a Mida. Si teniu qualsevol pregunta sobre el projecte, podeu demanar tots els detalls al correu electrònic info@llibresamida.com