8 novembre 2013

Mossèn Jaume Brufau guanya l’accèssit al Premi Iluro 2013

El jurat del LV Premi Iluro també  ha atorgat un accèssit com ja va fer l’any passat. En aquesta ocasió l’afortunat ha estat mossèn Jaume Brufau per una obra sobre el gènere de punt. Es tracta de les memòries del seu pare on es plasma l’experiència vital d’una figura peculiar de la primera meitat del segle XX i que viatjà i es formà als Estats Units i sudamèrica. El treball De xerric a capità d’empresa, retrata l’evolució de la indústria del Gènere de Punt al Maresme a través de la història personal del seu pare. Mn. Brufau va acompanyar-nos el 2011 a la tertúlia El Racó que fem el Grup d’Història del Casal a Mataró Ràdio l’any 2011 i ja ens va parlar una mica de la figura del seu pare (cliqueu aquí) per escoltar-la sencera).