18 novembre 2013

XXX Sessió d’Estudis Mataronins

El proper dissabte 23 de novembre es celebrarà a la seu del Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró la XXX Sessió d’Estudis Mataronins. Enguany s’han presentat fins a 22 comunicacions de les quals se’n llegiran 13 (Vegeu programa adjunt). Per part del Grup d’Història del Casal cinc companys n’han presentat una: per exemple a càrrec d’Antoni Llamas i Mantero la comunicació titulada El procés del mataroní José Puch a la Inquisició de Saragossa. 1758;  Jaume Vellvehí i Altimira la titulada Correspondència inèdita: cinc cartes de Terenci Thos i Codina a Marià Aguiló i Fuster; i dels companys  Josep Vinyals i Cortés Actuació de salvament d’unes restes ibèriques a can Ricard (Cabrera de Mar), de Joan Francesc Clariana i Roig Apunts sobre la Sigillata hispànica decorada de Torre Llauder i de Joaquim Graupera i Graupera Notícia sobre la recent troballa d’un complex moliner a Can Jordà (Santa Susanna).

Document: Programa Sessió d'Estudis (7.43 kb)